Search
Close this search box.
Search
Close this search box.


Dizajniran za najbolje; dostupno svima

Iako radimo s nekim od najboljih svetskih trenera, stručnjacima za sportsku medicinu i liderima u proizvodnji i inženjerstvu, uvek ćemo slušati naše sportiste pre svih ostalih.

Samo elitni muškarci i žene koji se oslanjaju na naše proizvode mogu stvarno razumeti jesu li naši proizvodi dovoljno dobri. Ponosni smo što se toliko njih slaže da je SBD marka kojoj mogu verovati.

Očekivanja naših sportista oblikovala su proizvode koji su postali referentna vrednost u powerliftingu, strongmanu, dizanju tegova i bogatstvu drugih sportova snage. Znamo da naši kupci žele videti isti nivo kvaliteta u opremi koju koriste kako bi se i sami potrudili.

Beskompromisna pažnja prema detaljima

Dizajniramo i pravimo iste proizvode koje bismo želeli koristiti na vlastitom treningu, kroz saradnju sa sportistima svetske klase, trenerima i zdravstvenim radnicima.

Izdvojili smo se na tržištu iz ljubavi prema vrhunskom kvalitetu, bilo da je to u materijalima koje odaberemo, bilo u savremenim tehnikama izrade koje koristimo.

Proizvodnja u srcu Engleske

Naš proizvodni kampus smešten je u srcu Jorkšira, gde se britanska domišljatost i strast prema onome što radimo kombinuje kako bi stvorili opremu na koju se oslanjaju sportisti širom sveta.

Koristeći nove tehnike i tradicionalne metode, proizvodi koje proizvodimo predstavljaju zlatni standard za sve koji se bave razvojem fizičke snage.

Kako je SBD rastao, uložili smo velika sredstva u izgradnju naše proizvodne baze, kao i mašina i tehnika koje osiguravaju da ostanemo na samom vrhu.

X