Čarape za mrtvo dizanje 2021

2,500.00рсд

PDV je uključen u cenu. Trošak dostave se obračunava prilikom plaćanja.
  • Vrhunske duge čarape za pokrivanje potkolenice za pokrete povlačenja
  • Proizvedeno sa čvrstim pletivom od trajnog sintetičkog vlakna, radi zaštite potkolenica i minimiziranja bilo kakvog hvatanja na šipci
  • Prilagođena čarapa dizajnirana da pokriva potkolenicu bez pomeranja
  • Prozračna konstrukcija s ventilacijom u stopalu
  • Pogodno za trening i takmičenje
  • Proizvedeno isključivo u Velikoj Britaniji

Kako da zamenite proizvod?

Ne odogovara ti veličina. Pogrešno si poručio. Nisi gledao video kako odabrati veličinu, nisi gledao tabelu i pratio uputstva kako da uzmeš adekvatnu veličinu. Ili jednostavno osetiš da bi ti mnogo bolje stajao broj manje/veće.

Nikakav problem. Ukoliko si pogrešio broj iz bilo kog razloga možeš da zameniš proizvod u roku od 7 dana od dana prijema, ukoliko si sačuvao originalno pakovanje/kesu. Proizvod ne sme na sebi da ima oštećenja koja su nastala korišćenjem niti tragove habanja/fizička oštećenja od treninga. Pošalješ SMS na broj 064 644 83 89 sa svojim podacima IME PREZIME ADRESA KONTAKT TELEFON, šta menjaš (vraćaš nazad) i šta treba da ti se pošalje na adresu iz sms-a. Paket šalješ na našu adredu NO PAIN NO GAIN doo, Tekelijina 45, 21000 Novi Sad, 0646448389. Kada paket stigne i utvrdimo da proizvod ima originalnu kesu i da su ispunjeni uslovi za zamenu, šaljemo ti proizvod koji si naveo u sms-u. Sve troškove transporta snosiš ti.