Pojas 10mm

31,000.00рсд

PDV je uključen u cenu. Trošak dostave se obračunava prilikom plaćanja.
Sa patentiranom kliznom polugom, koja omogućava laku podesivost kaiša. Idealno za povećanje ili smanjenje zatezanja kad god vam je potrebno tokom treninga i takmičenja. Pojas sa polugom od 10 mm je napravljen od dva različita sloja kože kako bi se omogućilo da kaiš zadrži podršku dok se oblikuje do struka. Sa kopčom niskog profila - zajedno sa zaobljenim ivicama i uglovima - kako bi se minimizirala bilo kakva prepreka ili nelagodnost od kontakta između nogu i pojasa. Dizajniran kroz saradnju sa vrhunskim sportistima, trenerima i zdravstvenim radnicima. 10 mm debljine i 10 cm širine. Završna obrada od crne nauljene kože a unutrašnjost od crvene antilope. - IPF odobren. - Napravljen isključivo od britanske goveđe kože. - Proizvedeno u Velikoj Britaniji.

Kako da zamenite proizvod?

Ne odogovara ti veličina. Pogrešno si poručio. Nisi gledao video kako odabrati veličinu, nisi gledao tabelu i pratio uputstva kako da uzmeš adekvatnu veličinu. Ili jednostavno osetiš da bi ti mnogo bolje stajao broj manje/veće.

Nikakav problem. Ukoliko si pogrešio broj iz bilo kog razloga možeš da zameniš proizvod u roku od 7 dana od dana prijema, ukoliko si sačuvao originalno pakovanje/kesu. Proizvod ne sme na sebi da ima oštećenja koja su nastala korišćenjem niti tragove habanja/fizička oštećenja od treninga. Pošalješ SMS na broj 064 644 83 89 sa svojim podacima IME PREZIME ADRESA KONTAKT TELEFON, šta menjaš (vraćaš nazad) i šta treba da ti se pošalje na adresu iz sms-a. Paket šalješ na našu adredu NO PAIN NO GAIN doo, Tekelijina 45, 21000 Novi Sad, 0646448389. Kada paket stigne i utvrdimo da proizvod ima originalnu kesu i da su ispunjeni uslovi za zamenu, šaljemo ti proizvod koji si naveo u sms-u. Sve troškove transporta snosiš ti.
X