Pojas

31,000.00рсд

PDV je uključen u cenu. Trošak dostave se obračunava prilikom plaćanja.
Patentirana klizna poluga omogućava lako i jednostavno podešavanje pojasa. Lako se steže i otpušta kad god vam je potrebno tokom treninga i takmičenja. Dizajniran kroz saradnju sa sportistima, trenerima i zdravstvenim radnicima svetske klase.
  • Debljina 13 mm i širina 10 cm.
  • Završna obrada od crne nauljene kože sa unutrašnjošću od crvenog antilopa.
  • IPF odobren.
  • Engleska koža pripremana više od pet meseci za snagu i dugovečnost.
  • Proizvedeno u Velikoj Britaniji.

Kako da zamenite proizvod?

Ne odogovara ti veličina. Pogrešno si poručio. Nisi gledao video kako odabrati veličinu, nisi gledao tabelu i pratio uputstva kako da uzmeš adekvatnu veličinu. Ili jednostavno osetiš da bi ti mnogo bolje stajao broj manje/veće.

Nikakav problem. Ukoliko si pogrešio broj iz bilo kog razloga možeš da zameniš proizvod u roku od 7 dana od dana prijema, ukoliko si sačuvao originalno pakovanje/kesu. Proizvod ne sme na sebi da ima oštećenja koja su nastala korišćenjem niti tragove habanja/fizička oštećenja od treninga. Pošalješ SMS na broj 064 644 83 89 sa svojim podacima IME PREZIME ADRESA KONTAKT TELEFON, šta menjaš (vraćaš nazad) i šta treba da ti se pošalje na adresu iz sms-a. Paket šalješ na našu adredu NO PAIN NO GAIN doo, Tekelijina 45, 21000 Novi Sad, 0646448389. Kada paket stigne i utvrdimo da proizvod ima originalnu kesu i da su ispunjeni uslovi za zamenu, šaljemo ti proizvod koji si naveo u sms-u. Sve troškove transporta snosiš ti.