Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Powerlifting knee sleeves

14,000.00rsd

PDV je uključen u cenu. Trošak dostave se obračunava prilikom plaćanja.

SBD Powerlifting steznici za kolena dizajnirani su za takmičare u powerliftingu koji traže maksimalnu potporu i sigurnost od svojih steznika. Omogućavaju znatno veću kompresiju tokom savijanja kolena kako bi se povećala potpora i samopouzdanje tokom maksimalnih pokušaja, povećavajući perfomanse.

  • Prodaje se u paru.
  • IPF odobren i IVF u skladu sa maksimalno dozvoljenom dužinom od 30 cm.
  • Visokokvalitetni neopren visoke gustoće od 7 mm nudi maksimalnu kompresiju i kontaktnu površinu tijekom cijele fleksije koljena.
  • Poboljšano rastezanje u četiri smjera omogućuje neoprenu da se rasteže tijekom postavljanja i održava kompresiju oko zgloba koljena tijekom cijelog podizanja bez razmaka.
  • Teške podstave, rubovi i šavovi dizajnirani da izdrže čak i najagresivnije spajanje.
  • Antimikrobni tretman smanjuje nakupljanje bakterija i smanjuje miris.
  • Patentirani dizajn.
  • Proizvedeno u Velikoj Britaniji.

Ne odgovara ti veličina? Pogrešno si poručio? Nisi gledao video kako odabrati veličinu, nisi gledao tabelu i pratio uputstva kako da uzmeš adekvatnu veličinu. Ili jednostavno osetiš da bi ti mnogo bolje stajao broj manje/veće.

Nikakav problem. Ukoliko si pogrešio broj iz bilo kog razloga možeš da zameniš proizvod u roku od 7 dana od dana prijema, ukoliko si sačuvao originalno pakovanje/kesu. Proizvod ne sme na sebi da ima oštećenja koja su nastala korišćenjem niti tragove habanja/fizička oštećenja od treninga. Pošalješ SMS na broj 064 644 83 89 sa svojim podacima IME PREZIME ADRESA KONTAKT TELEFON, šta menjaš (vraćaš nazad) i šta treba da ti se pošalje na adresu iz sms-a. Paket šalješ na našu adredu NO PAIN NO GAIN doo, Tekelijina 45, 21000 Novi Sad, 0646448389. Kada paket stigne i utvrdimo da proizvod ima originalnu kesu i da su ispunjeni uslovi za zamenu, šaljemo ti proizvod koji si naveo u sms-u. Sve troškove transporta snosiš ti.

X