Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Standard Triko

10,000.00rsd

PDV je uključen u cenu. Trošak dostave se obračunava prilikom plaćanja.
  • Teška crna tkanina za trup proizvedena od Meryl® i Lycra® vlakana kako bi ostala meka i prozračna, a istovremeno pruža trajnost i kompresiju
  • Svetlija crvena tkanina od najlona i Lycra® smanjuje ograničenja i pomaže udobnosti
  • Elastične trake za noge za sigurno pričvršćavanje oko nogu
  • Gumeni okvir za čisti, profesionalni završetak oko traka
  • Odobreno IPF i usklađeno sa IWF standardima
  • Proizvedeno ekskluzivno u Velikoj Britaniji

Ne odgovara ti veličina? Pogrešno si poručio? Nisi gledao video kako odabrati veličinu, nisi gledao tabelu i pratio uputstva kako da uzmeš adekvatnu veličinu. Ili jednostavno osetiš da bi ti mnogo bolje stajao broj manje/veće.

Nikakav problem. Ukoliko si pogrešio broj iz bilo kog razloga možeš da zameniš proizvod u roku od 7 dana od dana prijema, ukoliko si sačuvao originalno pakovanje/kesu. Proizvod ne sme na sebi da ima oštećenja koja su nastala korišćenjem niti tragove habanja/fizička oštećenja od treninga. Pošalješ SMS na broj 064 644 83 89 sa svojim podacima IME PREZIME ADRESA KONTAKT TELEFON, šta menjaš (vraćaš nazad) i šta treba da ti se pošalje na adresu iz sms-a. Paket šalješ na našu adredu NO PAIN NO GAIN doo, Tekelijina 45, 21000 Novi Sad, 0646448389. Kada paket stigne i utvrdimo da proizvod ima originalnu kesu i da su ispunjeni uslovi za zamenu, šaljemo ti proizvod koji si naveo u sms-u. Sve troškove transporta snosiš ti.

X